Beoordeeld als uitstekend
Bekend van Werk aan de Muur
Thuisbezorgd binnen 3 werkdagen

Maatwerk: Kunst voor uw Bedrijf

Op zoek naar unieke, kleurrijke kunst voor uw organisatie?

Wij bieden maatwerk kunstwerken in de stijl van uw favoriete kunststroming op basis van uw eigen foto’s.

Het begint met je eigen foto

Eigen foto, Hoge der A

Omgetoverd tot Slimme Kunst met ons algoritme

Gebruikte kunststijl

Input schilderij voor Picasso kunstwerken

Creativiteit van de mens & techniek van kunstmatige intelligentie

Via kunstmatige intelligentie herkennen we de elementen in het schilderij en verwerken deze in het nieuwe kunstwerk. Zo neemt ons model in dit voorbeeld de stijl van Picasso over en ‘schildert’ de foto als het ware na.

De scherpe lijnen en hoekige vormen uit het schilderij van Picasso zijn dan ook goed terug te zien. Ook worden de opvallende kleuren meegenomen in het slimme kunstwerk. Het lijkt net alsof Picasso zelf met uitzicht op de Hoge der Aa in Groningen heeft staan schilderen!

De mogelijkheden om foto’s om te zetten naar kunstwerken zijn vrijwel onbeperkt. Wij specialiseren ons in het kunstzinnig maken van stadsgezichten en natuurtaferelen en kijken er naar uit om samen met u een prachtige set unieke slimme kunstwerken te creëren.

Gratis preview

Weten wat u koopt? Neem nu contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een voorproefje op basis van uw opgegeven foto en stijl. Let op: wij doen dit slechts voor de eerste 10 aanvragers.

Alles naar uw wens

Wij bieden u 3 momenten om tussentijds uw feedback te geven. Zo profiteert u van ons professionele advies, behoudt u de regie en creëren wij dé perfecte kunstwerken die precies aan uw wensen voldoet!

Scherp geprijsd

Wij ontwikkelen uw slimme kunstwerken al voor maar €249,99 per stuk, met een minimale afname van 5 stuks. Daarnaast ontvangt u 20% korting op het afdrukken van uw schilderij via Slimme Kunst en bieden wij aantrekkelijke staffelkorting voor hogere volumes.

UNIEK AANBOD: Gratis voorbeeld van Slimme Kunst van jouw foto

Bent u geïnteresserd in het omtoveren van uw favoriete foto’s naar op maat gemaakt kunstwerken voor uw organisatie? Wij zetten onze creativiteit en het algoritme nu zelfs gratis voor u in om een eerste preview te krijgen! Zo krijgt u alvast een indruk van de mogelijkheden voor uw situatie. We geven er slechts 10 kostenloos weg, omdat het voor ons best wat werk is. Pak nu uw plek!

    Liever direct een kunstwerk van uw stad?

    NAAR KUNSTWERKEN