Beoordeeld als uitstekend
Bekend van Werk aan de Muur
Thuisbezorgd binnen 3 werkdagen

Maatwerk

Uw favoriete foto omgetoverd tot kunstwerk?

Wij bieden een persoonlijk werk in de stijl van uw favoriete kunststroming op basis van uw eigen foto.

Het begint met je eigen foto

Originele foto die ons algoritme 'naschildert'

Omgetoverd tot Slimme Kunst met ons algoritme

Slim kunstwerk op basis van foto van kind

Gebruikte kunststijl

schilderij van Renoir

Creativiteit van de mens & techniek van kunstmatige intelligentie

Via kunstmatige intelligentie herkennen we de elementen in het schilderij en verwerken deze in het nieuwe kunstwerk. Zo neemt het algoritme de stijl van Renoir over en ‘schildert’ de foto als het ware na.

De schetsachtige stijl van het impressionisme is dan ook terug te zien. Ook worden de prachtige kleuren meegenomen in het slimme kunstwerk. Was het u al opgevallen dat er rode en blauwe bloemen zijn bijgekomen?

Gratis preview

Weten wat u koopt? Neem nu contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een voorproefje op basis van uw opgegeven foto en stijl. Let op: wij doen dit slechts voor de eerste 10 aanvragers.

Alles naar uw wens

Wij bieden u 3 momenten om tussentijds uw feedback te geven. Zo behoudt u de regie en creëeren wij hét perfecte kunstwerk dat precies aan uw wensen voldoet!

Scherp geprijsd

Wij ontwikkelen uw persoonlijke kunstwerk al voor maar €249,99. Daarnaast ontvangt u 20% korting op het afdrukken van uw schilderij via Slimme Kunst.

UNIEK AANBOD: Gratis voorbeeld van Slimme Kunst van jouw foto

Ben je benieuwd hoe uw favoriete foto wordt omgetoverd in een kunstwerk? Wij zetten onze creativiteit en het algoritme nu zelfs gratis voor jou aan de slag! We geven er slechts 10 kostenloos weg, omdat het voor ons best wat werk is. Pak nu uw plek!

    Liever direct een kunstwerk van uw stad?

    NAAR KUNSTWERKEN