Beoordeeld als uitstekend
Bekend van Werk aan de Muur
Thuisbezorgd binnen 3 werkdagen

Kunst van uw eigen foto

Unieke kunst gemaakt met kunstmatige intelligentie, nu op basis van uw eigen foto!

Wij bieden een persoonlijk werk in de stijl van uw favoriete kunstenaar of kunststroming.

Eigen foto

Originele foto die ons algoritme 'naschildert'

Resultaat: slimme kunst

Slim kunstwerk op basis van foto van kind

Gebruikte kunststijl

schilderij van Renoir

Hoe werkt het?

Via kunstmatige intelligentie herkennen we de elementen in het schilderij en verwerken deze in het nieuwe kunstwerk. Zo neemt het algoritme de stijl van Renoir over en ‘schildert’ de foto als het ware na.

De schetsachtige stijl van het impressionisme is dan ook terug te zien. Ook worden de prachtige kleuren meegenomen in het slimme kunstwerk. Was het u al opgevallen dat er rode en blauwe bloemen zijn bijgekomen?

Gratis preview

Weten wat u koopt? Neem nu contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een voorproefje op basis van uw opgegeven foto en stijl.

Alles naar uw wens

Wij bieden u 3 momenten om tussentijds uw feedback te geven. Zo behoudt u de regie en creëeren wij hét perfecte kunstwerk dat precies aan uw wensen voldoet!

Scherp geprijsd

Wij ontwikkelen uw persoonlijke kunstwerk al voor maar €149,99. Daarnaast ontvangt u 20% korting op het afdrukken van uw schilderij via Slimme Kunst.

Neem vrijblijvend contact op

Interesse in een maatwerk traject bij Slimme Kunst? Of heeft u vragen over wat u van onze dienstverlening kunt verwachten? Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Liever direct een kunstwerk van de stad Groningen?

NAAR KUNSTWERKEN