Beoordeeld als uitstekend
Bekend van Werk aan de Muur
Thuisbezorgd binnen 3 werkdagen

Contact

Contact via e-mail

Wij komen graag met u in contact via e-mail: [email protected]

Kamer van Koophandel

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74950169.

Zakelijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken? Wij staan er voor open om de kansen te verkennen. Stuur een mailtje naar [email protected].

Voor consumenten

Heeft u nog extra vragen over onze producten en dienstverlening? Wij helpen u graag of denken met u mee over mogelijkheden.

Voor meedenkers

Heb je leuke ideeën om onze kunstwerken of website nog beter te maken? We staan open voor je feedback en leren graag van je. We zien je  hersenspinsels graag in onze mailbox verschijnen!

Veelgestelde vragen

Betalen

 • Welke betaalmethoden worden ondersteund?

  Uw kunstwerken kunt u veilig afrekenen via onze webshop. Betalen kan via de betaalmethodes iDeal en creditcard.

  Heeft u behoefte aan andere betaalmethoden? Dan horen wij het graag.

Eventuele klachten

 • Waar kan ik terecht met een klacht?

  Als u niet tevreden bent over onze collectie of onze dienstverlening, dan horen wij het graag. Een klacht indienen kan per mail. Wij komen er dan zo snel mogelijk op terug. Wij streven naar klanten die blij zijn met onze slimme kunst aan de muur. Daarom kijken wij naar uw situatie en een passende oplossing.

Kunstmatige intelligentie

 • Wat is een algoritme?

  Best een complexe vraag. Eigenlijk is het een manier hoe iets bepaald wordt. Bijvoorbeeld welke berichten jij ziet op Instagram (Wij zijn trouwens ook actief op instagram!). Dat wordt ook bepaald door een algoritme. Via een programeertaal wordt het algoritme gemaakt, zodat de computer het kan uitvoeren. Bij onze slimme kunst past het algoritme de kenmerken van een schilderij, schilder of schilderstijl toe om nieuwe kunst te maken.

   

 • Wat is kunstmatige intelligentie?

  U hoort de term steeds vaker in het nieuws. Kunstmatige intelligentie biedt heel veel mogelijkheden tot innovatie. Klinkt gaaf, maar wat is het nou? Kunstmatige intelligentie is een systeem dat zelflerend is. Hierbij leert de computer om patronen te ontdekken. Kunstmatige intelligentie maken we door het te programmeren.

  Bij onze slimme kunst leert de computer hoe een schilderstijl werkt. De blokjes van het kubisme of de sterren uit de sterrennacht. Zo wordt een schilderij geanalyseerd. Door kunstmatige intelligentie toe te passen op een foto krijgen we Slimme Kunst!

Kunstwerken

 • Dit kan toch ook gewoon met moderne fotobewerkingsprogramma’s?

  Sommige fotobewerkingsprogramma’s bieden functionaliteit aan die aan onze methode doet denken. Wij beheersen echter zelf de deep learning technologie die ten grondslag ligt aan deze toepassing van kunstmatige intelligentie. Dat geeft ons immens veel creatieve vrijheid. Het aanbod van fotobewerkingsprogramma’s is per definitie gelimiteerd omdat de keuze uit stijlen daar zeer beperkt is. Wij creëren kunstwerken die niet met standaard programma’s na te maken zijn. Dat maakt de schilderijen van Slimme Kunst uniek!

 • Is slimme kunst een filter?

  Slimme kunst is véél meer dan een filter. Bij een filter verandert de kleur, alsof je door een andere bril kijkt. Bij slimme kunst ontstaan nieuwe vormen en worden de kenmerken van een schilderstijl tot in detail zichtbaar. Bijvoorbeeld een nieuwe kleur bloemen die ineens ontstaan in een grasveld. Of sterren, zoals in de sterrennacht van Van Gogh, die tevoorschijn komen. De wereld van kunstmatige intelligentie heeft veel te bieden!

  Onze kunstwerken zijn dan ook niet klaar met een druk op de knop. De ambacht zit hem hier in het programmeren van het algoritme. Daarnaast werken we hard aan het vinden van  toepassing van een schilderstijl

 • Op welke materialen zijn de kunstwerken verkrijgbaar?

  Wij bieden onze kunstwerken aan op canvas, forex en aluminium.

  Heeft u andere wensen op het gebied van materiaal?

  Wij horen het graag en kijken samen wat er mogelijk is.

Maatwerk (eigen foto)

 • Waar moet mijn foto aan voldoen?

  Om een kunstwerk te maken voor uw eigen foto zijn een aantal zaken van belang:

  • Geen portret of groepsfoto. We zijn nog niet zo goed in gezichten. Een zij-aanzicht van mensen is geen probleem.
  • De kwaliteit van de foto maakt niet zoveel uit. Het gaat met name om een goede compositie.
  • De verhouding is ongeveer 2:3 of 3:4. Wij kunnen de foto natuurlijk voor u bijsnijden.

  Tips voor een goede compositie:

  • Een volle groene boom doet het altijd goed
  • Zorg voor een mooie hoeveelheid lucht

 • Uit welke kunststijlen kan ik kiezen?

  Ons algoritme kan overweg met veel verschillende kunststijlen en kunstenaars. Onze slimme kunst is met name op basis van de stroming expressionisme. Denk hierbij aan bekende werken als Munch – de Schreeuw en Van Gogh – Sterrennacht. Het kubisme is ook één van onze favorieten. We experimenteren ook met Fauvisme en Pop-art.

  Wij kunnen ook variëren in de abstractheid van het kunstwerk.

  Heeft u een voorkeur voor een andere stijl? Laat het ons weten!

Retourneren

 • Tot wanneer kan ik slimme kunst terugsturen?

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de werken uit de collectie terugsturen. Hiervoor dient u de bevestiging van uw bestelling te e-mailen met de mededeling welk product(en) u wenst te retourneren. De kosten van retourneren zijn voor uw rekening.

  Retourneren kan niet voor maatwerk omdat wij voor uw specifieke wensen een uniek kunstwerk maken. Uiteraard bieden wij hier wel de opties van revisies aan zodat u een kunstwerk naar wens aan de muur kan hangen.

 • Wat kost het terugsturen van een kunstwerk?

  Wij vinden het jammer als u niet tevreden bent met uw kunstwerk. Als het kunstwerk beschadigd is dan horen wij het graag via [email protected] en gaan wij kijken of u een nieuw product krijgt.

  De kosten van een retour zijn daarom ook voor uw rekening. Retourneren kan naar ons postadres via PostNL voor €6.50 voor kunstwerken van 20×30 cm en €12.71 voor de grotere kunstwerken. Bekijk de actuele tarieven via PostNL

  Het kunstwerk dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Wanneer dit niet of onzorgvuldig gebeurt kunnen wij kosten voor schade in rekening brengen

  Wij hopen op uw begrip omdat wij het kunstwerk naar uw wens produceren.

Verzending

 • Hoe zijn de verzendkosten opgebouwd?

  Voor de bezorging van uw kunstwerk werken wij samen met PostNL.

  De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het kunstwerk.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*