Beoordeeld als uitstekend
Bekend van Werk aan de Muur
Thuisbezorgd binnen 3 werkdagen

Cadeaubon

Zoek je een betaalbaar en origineel geschenk? Verras vrienden, familie of collega’s met een kleurrijk schilderij van Slimme Kunst!

Ruime keuze uit steden en stijlen

Met behulp van kunstmatige intelligentie zijn we in staat bekende stadsgezichten neer te zetten in de stijl van bekende schilders zoals Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Wassily Kadinsky en nog veel meer! Zo hebben we een uitgebreide collectie opgebouwd van Slimme Kunst voor verschillende steden zoals Utrecht, Groningen, Rotterdam en Nijmegen.

Met de Slimme Kunst waardebon kunnen uw vrienden, familie of collega’s zelf het kunstwerk uitzoeken wat hen aanspreekt. Een leuk cadeau voor elke gelegenheid!

Geef een waardebon cadeau!

 • Cadeaubon Slimme Kunst
  Cadeaubon Slimme Kunst
  48,99152,99

  Cadeaubon Slimmekunst

  Zoek je een betaalbaar en origineel geschenk? Verras vrienden, familie of collega's met een kleurrijk schilderij van Slimme Kunst! De ontvanger kan met deze waardebon altijd een kunstwerk bestellen van de gekozen afmeting en materiaal. Inclusief verzending en zonder bij te hoeven betalen. Vul eventueel bij het afrekenen bij de bestelnotitie de naam van de ontvanger in, dan zetten we deze op de cadeaubon. We verzenden de waardebon zo snel mogelijk naar het opgegeven e-mailadres.
  48,99152,99
  48,99152,99

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie:

Grachtenpanden Utrecht

Kleurrijk Schilderij Grachtenpanden Utrecht

Skyline Rotterdam

Skyline Rotterdam in de stijl van Van Gogh

Hoge der Aa in Groningen

Abstract Schilderij Hoge der A Groningen

Liever zelf een kunstwerk aanschaffen? Klik op de knop!

NAAR KUNSTWERKEN